Paradox oznamuje novinky. Cities: Skylines 2, Age of Wonders IV i konkurence pro The Sims

Vlastní prezentaci si připravilo i vydavatelství Paradox a představilo zajímavé novinky hlavně pro hráče strategií.

Lamplighters League

První novinkou je taktická strategie od studia Harebrained Schemes, které za sebou má třeba Battletech nebo Shadowrun Trilogy. Tentokrát se vydají směrem zase ke trochu jiné tematice. Podíváme se do alternativních 30. let minulého století, kde tyranský kult Banished Court ovládá celý svět po staletí. Členové Lamplighters League se mu snaží vzdorovat.

V hlavních rolích ale nebudou žádní hrdinové. Ti už dávno nejsou mezi živými. Budeme si tak muset vystačit s vyvrhely. Sami si z nich poskládáme tým podle jejich unikátních vlastností a nezměnitelných osobností. Rozdílem v hratelnosti oproti předchozím hrám studia je to, že před samotnou taktickou částí přichází průzkum v reálném čase. Bojiště si tak můžete nejdřív dobře obhlédnout a pak provést precizně promyšlený plán. 

Každého člena party samozřejmě lze i dál vylepšovat. Důležité ale je to, abyste jeho schopnosti vždy využili na plno v boji. Vzhledem k nátuře zdejšího osazenstva se nemusíte zdráhat používání lstí a různých podlých triků. Hlavní je, abyste i další misi úspěšně vyčistili od stoupenců kultu. 

Datum vydání Lamplighters League zatím neznáme. Zahrajeme si ho ale na PC a Xboxu Series S|X a rovnou by měla být v knihovně Game Passu.

Diskuze (4) Další článek: Recenze hry Scars Above. Kombinovat žánry dohromady se občas nevyplácí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,