Patapon míří k nízkým cenám

Společnost Sony oznámila, že hodlá podporovat prodejnost nové hříčky Patapon z dílen tvůrců Loco Roco, když ji bude prodávat za necelých dvacet dolarů ve verzi pro PSP. Ve hře prostřednictvím rytmických příkazů ovládáte svůj kmen malých bojovníků.

Vtipná hra Loco Roco, který přímo překypovala originalitou, když jste se snažili dostat rosolovitou kouli z jednoho místa na druhé, bohužel v prodejích propadla, i přes nadšení kritiků. Společnost Sony se rozhodla, že další originální hra ze stejných studií bude prodávána za výrazně nižší cenu, konkrétně necelých dvacet dolarů (kolem tří set padesáti korun) ve verzi pro PSP.

Hra ponese název Patapon, který svojí rytmikou připomíná, že nejdůležitější ve hře bude udržet správný rytmus příkazů, které budete zadávat svým stylizovaným bojovníkům. Ti mohou být různě vybaveni a tvůrci se zmiňují až o stovce možných kombinací. Přitom se vše bude odehrávat v jednoduché schématické grafice, připomínající dětské kresby. Uvidíte, zda si originalita nyní najde cestu do srdcí hráčů.

Zdroj: Gamespot

Diskuze (7) Další článek: EVE Online přichází na Steam

Témata článku: , , , , ,