Patch pro anglickou verzi Hidden & Dangerous 2!

Již zítra vás na Doupěti obdarujeme ve všech směrech originální recenzí očekávané domácí pecky Hidden & Dangerous 2, ještě předtím by však majitelé zahraniční anglické verze hry (připomeňme, že u nás vychází poslední výtvor Illusion Softworks v kompletním překladu) neměli pohrdnout vůbec prvním zveřejněným patchem. Ten opravuje spoustu drobných i závažnějších chybiček single- i multiplayeru, odkaz na jeho stažení najdete níže. Na závěr vám nabízím také malý předkrm před recenzí v podobě trojice gameplay videí, vytvořených v průběhu hraní titulu Hidden & Dangerous 2:

  • Útěk v letadle (15,9 MB, délka 4:03)
    První z trojice námi vytvořených videí, které vám nabízí jedinečnou možnost okusit atmosféru útěku na palubě letadla - mimo to se musí hráč bránit útočícím letounům.
  • Zničení mostu (7,9 MB, délka 3:02)
    V druhém videu navštívíte nehostinné prostředí džungle, kde je úkolem hráče zničit nepřátelský most. Protivníkem vaší jednotky jsou tentokráte odhodlaní a vysokou morálkou oplývající příslušníci japonské armády.
  • Nemilosrdné město sniperů (17,7 MB, délka 4:15)
    Mezi jednu z nejlepších misí hry pak patří také návštěva nemilosrdného města sniperů, kde jste každou vteřinu ohrožováni dobře ukrytým nepřátelskými vojáky - jejich likvidaci si můžete vychutnat právě v tomto více než 4 minuty dlouhém traileru.

Všechny videa jsou k dispozici v rozlišení 400x300, nechybí ani ozvučení, které běžně při plnění daných misí uslyšíte ve hře.

Související informace (Hidden & Dangerous 2):
Homepage hry: http://www.hidden-and-dangerous.com
Výrobce hry: Illusion Softworks
Vydavatel hry: Gathering of Developers
Distribuce v ČR: Cenega
Předpokládané datum vydání: Vydáno

Download (patch, 23,6 MB): Doupě

Zdroj: 3D Gamers, Vlastní zpráva

Váš názor Další článek: Stahujte demo Need for Speed: Underground!

Témata článku: , , , , , ,