Patnáct obrázků ze hry StarCraft: Ghost

Již přes rok připravuje studio Blizzard novou kapitolu epické válečné ságy StarCraft, která přenese tuto legendární značku z PC na konzole. Zatímco původní StarCraft a jeho datadisk Brood Wars byly čistokrevné strategie, ve kterých jste si pěkně stavěli základnu a posílali svoji armádu na základnu protivníka, nový StarCraft: Ghost umožní hráči nahlédnout na bojiště z pohledu řadového pěšího vojáka.

   

Ve hře se zhostíte právě jedné z lidských jednotek zvaných Ghost. Bude jí postava jménem Nova a nikoho dnes už asi nepřekvapí, že je to žena, která disponuje vylepšenými fyzickými a především psychickými schopnostmi. S ní zažijete mnoho takticky složitých či přímo špionážních misí, při kterých bude nezbytné využívat podporu spolubojovníků, přivolání Battlecruiseru nebo také Siege Tanku.

   

Na ničení nepřátel budete mít k dispozici rozsáhlý arzenál zbraní (střelných i psychických). Hra má disponovat silným příběhem, který bude uvádět, zakončovat a prolínat každou misi, což vzhledem k vypravěčskému talentu Blizzardu nepochybně vyjde na sto procent. Příběh nám také má představit nové druhy nepřátel, zbraní a prostředí, které jsme v původním StarCraftovi nemohli vidět.

   

Další obrázky k zhlédnutí:

   

   

Související informace (StarCraft: Ghost):
Homepage hry: http://www.blizzard.com/ghost/
Výrobce hry: Blizzard

Zdroj: Worthplaying, Homepage

Váš názor Další článek: EA a UbiSoft se soudí - o zaměstnance

Témata článku: , , ,