Paul Oakenfold bude autorem hudby pro Richard Burns Rally

Hudba se v počítačových hrách stává čím dál důležitějším prvkem a Richard Burns Rally od SCi Games, který v ČR vydává společnost CD Projekt není žádnou výjimkou. Ve hře se proto objeví spousta originálních licencovaných skladeb od Paula Oakenfolda, Andy Huntera, Pepe Deluxe a Plump DJs.

   

Možná bychom nyní měli čtenářům trochu představit hlavního diskžokeje a producenta Paula Oakenfolda. Jakožto legenda všech možných klubů byl prvním diskžokejem, který hrál na hlavní scéně v Glatonsbury. Pracoval s díly takových hvězd, jakými jsou například U2, Justin Timberlake, Madonna, Massive Attack, Rolling Stones či Snoop Doggy Dog, stejně jako s hudbami k filmům (Planeta opic, Austin Powers, Swordfish, Matrix: Reloaded aj.). Proto se stal přímo ideální volbou pro skladbu originálního hudebního doprovodu k Richard Burns Rally. Burns Attack byl napsán a vytvořen exkluzivně pro intro a menu ve hře.

   

Paul řekl: "Jsem hrdý, že se mohu podílet zrovna na tvorbě Richard Burns Rally. Patřím k nadšeným hráčům a podle všeho bude zrovna tato hra tou nejlepší rallye, která dosud vyšla. Svou hudbou se vždycky snažím posouvat vytyčené hranice a tato hra zase výrazně posouvá hraní her o krok blíže k dokonalosti."

   

Další exkluzivně licencované skladby pro tuto hru pocházejí z kolekce těch nejproslulejších diskžokejů včetně Pepe Delux Cruel Youth, Plump DJs Creepshow nebo Andy Hunter Go.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Midtown Madness 2 v obchodech za nízkou cenu

Témata článku: , , , , , , ,