Paysafecard: plaťte na internetu pohodlně a bezpečně

Paysafecard je jednoduchý způsob platby na internetu. Nepotřebujete účet ani kreditní kartu, jednoduše využijete předplacených kódů.

paysafecard – Co to vlastně je?

Tento produkt je to samé, jako byste měli peníze v hotovosti a chtěli na internetu zaplatit. Nepotřebujete ani účet ani kreditní kartu, toto jsou předplacené kódy, se kterými přímo na internetu platíte. Je to opravdu jednoduché!

Vyberte si mezi paysafecards v hodnotách 100 Kč, 300 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč. Vaše paysafecard má unikátní 16-místní PIN-kód. Tento kód zadáte ve webshopu, ve kterém chcete nakupovat, hrát nebo stahovat. A takto jste vlastně již zaplatili. Bez udání osobních údajů a bez bankovního účtu.

Paysafecard dostanete koupit na čerpacích stanicíck, kioscích a večerkách (např. žábka). Přesný seznam prodejen najdete na našich stránkách.

Výhody placení s paysafecard

„Platit s paysafecard je velice výhodné“, hovoří Filip Šimek. „Chcete na internetu hrát nebo něco stahovat? Jestli použijete paysafecard, má to pro Vás výhody hned 3:

  • neplatíte poplatek za platbu, který bývá standartní při těchto platbách kreditními kartami, takže okamžitě ušetříte
  • vyhnete se riziku zneužití Vašeho účtu nebo kreditní karty
  • vyhnete se riziku zneužití Vašich osobních údajů

Je to neuvěřitelně cool. Vyzkoušejte a budete určite spokojení!“

Vráti se jen spokojený zákazník

Jen spokojený zákazník se pravidelně vrací! „Jsme rádi, že se nám rychlerozrůstá počet stabilních zákazníků, kteří pravidelně paysafecard využívají“,spokojeně konstatuje Filip Šimek. „Snažíme se být našim zákazníkům v České Republice stále nablízku a přizpůsobit se jejich potřebám. Veříme, že tento pozitívní trend si udržíme. V blízké budoucnosti by sme chtěli naplno rozběhnout i další produkty a doplnit tak naše produktové portfolio i v této zemi.“

Další článek: DLC pro Borderlands zabere 4-6 hodin

Témata článku: , , , , , ,