PC verze PS4 exkluzivit na Amazonu byla nepřesnost, tvrdí Sony

Včera se internetem začala šířit zpráva, že by se na PC mohlo podívat po Horizon: Zero Dawn také Bloodborne či Days Gone. V tomto případě bohužel budeme posly zlých zpráv. Sony celou věc popřelo.

Včerejší zpráva, že na francouzském Amazonu se začaly objevovat exkluzivní PS4 tituly ve verzi pro PC vzbudila mezi hráči velká očekávání a u některých dost pravděpodobně i velké nadšení. Bohužel však všechny, kdo se radovali musíme zklamat, protože Sony existenci PC portu těchto her popřelo. Persona 5 Royal, Bloodborne ani Days Gone tak prý na počítače nezamíří.

Sony začali novináři kvůli novým položkám na Amazonu okamžitě bombardovat a Sony poskytlo serveru IGN informace, že vytvoření těchto produktů je nepřesné. Sony podle svého vyjádření nemá žádné plány s převodem dalších exkluzivních titulů na PC. "Jde o nepřesnost. Neudělali jsme žádné oznámení ohledně puštění těchto her na PC," sdělilo Sony stručně. U Persona 5 Royal totéž potvrdil i vydavatel SEGA, když sdělil, že jde pouze o chybu.

Až doposud to bylo něco nemyslitelného, ale nedávno se PlayStation exkluzivita Horizon: Zero Dawn stala jiskřičkou naděje pro PC hráče toužící po tom nejlepším ze stájí Sony. Hra totiž po třech letech od vydání vyjde také na PC. Další vlaštovkou bylo Death Stranding, které původně mělo vyjít rovněž pouze na PS4. Nakonec se vydání ale dočkají i PC hráči, které jej čeká stejně jako Horizon v létě letošního roku.

Diskuze (2) Další článek: Valorant pravděpodobně zamíří i na mobilní zařízení

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,