Pekelný Doom se vrátí už v březnu, ale jen jako mobilní akce z top-down pohledu

Poslední přírůstky do série Doom sklidily velké úspěchy. To platí pro znovuoživení z roku 2016, Eternal i jeho rozšíření. Nejsme si ale tak jistí, že další pekelná bitva Doomslayera bude sklízet stejné ohlasy. Bethesda si totiž připravila mobilní Mighty Doom, kde budeme démony kosit z top-down pohledu. Vyjde 21. března na Android a iOS.

Brutální řežba se v Mighty Doom značně umírní. Stylizace připomíná spíš ujetý animák. Na hektolitry krve tedy zapomeňte. Samotný Doomslayer vypadá spíš jako figurka od Funko Pop než nelítostný zabiják. Celou hru zvládnete ovládat jedním prstem, své vybavení můžete postupně vylepšovat a čím dál se dostanete, tím větší problémy vám budou démoni dělat. 

Do hry se můžete už nyní předregistrovat na Androidu i iOS. Pokud si zahrajete v průběhu prvního měsíce, získáte exkluzivní skiny na zbraně a další drobnosti. Členové Slayers Clubu se pak budou moci obléknout do stylového exkluzivního skinu.

Zdroj: Bethesda

Váš názor Další článek: Předělaný Resident Evil 4 si zahrajeme na PlayStationu i ve virtuální realitě. Capcom VR mód vydá v updatu zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,