Perfect Dark Zero se připomíná

S Perfect Dark Zero jsme vás poprvé seznámili v našem přehledu chystaných her pro Xbox 360. Nyní je čas oprášit staré informace a přidat k nim zmínku o atraktivním soundtracku.

  

Hudební doprovod Perfect Dark Zero má na starosti David Clynick, který se podílel i na původní verzi hry, jež vyšla na N 64. Při vytváření soundtracku spolupracoval Clynick s – v Americe velmi populární – skupinou MorissonPoe. Na celé věci je však nejzajímavější, že si budeme moct hudbu ze hry zakoupit samostatně. A to díky hudebnímu vydavatelství Sumthing Else Music Works, které jako datum pro vyjití soundtracku Perfect Dark Zero určilo 8. listopad.

   

Nyní už ale přejděme ke hře samotné. Perfect Dark Zero vás jistě zaujme svým arzenálem; vždyť kdo by si nevybral z dvaadvaceti zbraní, mezi kterými figurují i takové chuťovky jako zneviditelňovač, který však lze použít jen na sebe. Ke všemu se ještě přidá volný pohyb herním prostorem pomocí jetpacku a hnedle je tady velmi zajímavý konkurent pro Halo 2. Hlavní hrdinkou je jistá Joanna Dark, které na strastiplné cestě osudem pomáhá otec Jack. Rodinka se živí vskutku originálně – nájemnými vraždami zločinců. Živnost jim však záhy přeruší menší incident, při kterém se zapletou do války...

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Empire Earth 2: The Art of Supremacy v přípravě

Témata článku: , , , ,