Perimeter: Emperor`s Testament - druhý pozdrav z Ruska

Kritiky opěvovaná strategie Perimeter se sice podle předpokladů nedočkala žádných velkých komerčních úspěchů; relativně uspokojivá prodejnost v rodném Rusku se ale postarala o to, že tvůrci ze studia K-D Labs začali pracovat na datadisku, který ponese podtitul Emperor`s Testament.  

  

Datadisk nabídne především nový herní scénář; ten bude čítat na 25 misí a mimo jiné v něm opět budete zachraňovat svět před vším špatným a zlým a jako praví Mirci Dušínové se postaráte o to, aby všechna zrádná havěť našla smrt před hlavní vaší zbraně. Tou havětí nebude nikdo menší, než jakási tajemná mimozemská civilizace. A ty, jak známo, dokážou být pěkně nepříjemné.

  

Perimeter: Emperor`s Testament by toho měl nabídnout ještě mnohem více; hlavně by se měl navýšit počet jednotek a budov. Zlepšení - i když velmi kosmetického rázu - se dočká i grafika, což ale vzhledem k vizuálním hodům, které nám původní hra nabídla, ani nebude potřeba. Dále se můžete těšit na zbrusu nové multiplayerové mapy a unikátní hudební doprovod. Datum vydání prozatím nebylo oznámeno. 

  

Zdroj: 3DGamers

Váš názor Další článek: Westwood Studios opět spolu? Skoro ano

Témata článku: , , , ,