Perný den je za námi aneb Co říkáte na nové Doupě – 3. díl

Poslední hodiny před vypuštěním, naše reakce na vaše reakce, veselé historky z natáčení a mnoho dalšího… v tomto článku tedy nehledejte. Něco málo informací o spouštění nového layoutu tu sice máme, ale především od vás očekáváme, že budeme společně pokračovat v diskusi nad novým Doupětem. Líbí – nelíbí?
První den po spuštění nového layoutu Doupěte je úspěšně za námi. Protože se vyskytly nepředvídané problémy (ostatně jako vždy, tudíž už bychom je předvídat mohli), „překlopení“ stránek se trochu opozdilo a původně stanovenou třiadvacátou hodinu se nám dodržet nepodařilo. Na tom že se uvedení nového Doupěte zpozdilo jenom o několik hodin, má velkou zásluhu Láďa Valík, který tu seděl hluboko do noci a piloval a piloval (ještě pár dnů a mizíme s rancem zlaťáků na Bahamy…). I já jsem samozřejmě nezůstal stranou a trpělivě jsem svého kolegu pobízel k většímu úsilí frázemi, které by se do instalatérské hantýrky daly přeložit asi jako: „támhle ti to kape, přines kleště, tady to utáhni, povol to, u vývodu to má moc velkej šmrdlanc a tak dále.“ Zkrátka jsem byl užitečnost sama.

Ráno jsem pln nedočkavosti vstával už v 6 hodin ráno místo v obvyklých 9 a vrhnul se na Doupě, abych pročetl první reakce našich čtenářů. Ty nebyly nijak příznivé, ale v drtivé většině vyplývaly z nepochopení hlavní změny. Doupě je nyní rozděleno na 4 sekce a Poradnu. Do těchto sekcí máte přístup po kliknutí na jejich název na titulní stránce, kde se zobrazuje jeden headline článek + 4 další z každé sekce. Dohromady tedy 17 článků. Podsekce již vypadají klasicky a pevně doufáme, že díky lepší organizaci rubrik se tu budete lépe orientovat. Mírné rozčarování jsem zadusil zkonzumováním litrové vaničky oříškové zmrzliny a bylo mi zase hej…

V odpoledních hodinách přišla první změna, kdy jsme původní sloupce nahradili horizontálním uspořádáním článků. Nezapomínejte tedy, že aktuální články mohou být i v dolní části stránky!

No a konečně, po prvním dni, co na nový layout říkáte vy? Už jste si na změnu zvykli? Váš názor na nové stránky? Objevili jste nějakou chybu? Máme ještě něco vypilovat? Právě teď máte poměrně unikátní možnost ovlivnit vzhled a fungování Doupěte, takže neváhejte a pište!

Diskuze (49) Další článek: Krátký trailer z RPG Fatherdale

Témata článku: , , , , , , ,