Persona láka na oznámení sedmi nových projektů během oslav 25. výročí

Úspěšná JRPG série od Atlusu letos slaví výročí. Během následujícího roku si pro nás vývojáři přichystali oznámení hned 7 projektů.

Persona se stala velmi oblíbená po celém světě hlavně s pátým dílem, který se kromě japonského trhu hned zaměřil také na zbytek světa. V následujících letech nás očividně čeká pořádná dávka Persony, protože na výročních stránkách hry vývojáři lákají hned na 7 projektů. Rozjely se tak spekulace ohledně spin-offů starších dílů. Tím nejočekávanějším je ale bezesporu Persona 6, která by snad mezi těmito oznámeními měla být také.

"Série Persona celosvětově prodala přes 15 milionů kopií. Chceme poděkovat všem fanouškům, kteří nás celou tu dobu podporují. V září Persona konečně oslaví 25. výročí. Abychom projevili naši vděčnost, připravujeme oslavy během celého roku od letošního září až do podzimu 2022," uvádí Atlus v oficiálním prohlášení.

První oznámení nás tedy čeká už v průběhu září. Tipujeme, že to zatím nebude představení plnohodnotného pokračování. Předpokládáme, že něco takového si Atlus bude schovávat až na závěr oslav.

Váš názor Další článek: Warner Bros. nakonec neprodá studia NetherRealm ani TT Games

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,