PES 2019 Lite je zdarma ke stažení, nabízí přitom pořádnou porci obsahu

Konami si se snahou o záchranu své legendární značky dává záležet. Proto nabízí hráčům, aby si Pro Evo zahráli zdarma.

Pro Evolution Soccer 2019 Lite je tak trošku očesaná, ale hlavně free to play verze čutané od Konami. Pokud po ní chcete sáhnout, můžete rovnou zaskočit na svůj digitální obchod a stahovat klidně hned na PC, PS4 i Xboxu One. A jestli jste si mysleli, že verze zdarma nemůže mít pořádnou dávku obsahu a být zábavná na dlouhé hodiny, tak jste se přepočítali.

Lite verze tohoto fotbálku totiž nabídne PES League Mode, online i offline zápasy a dokonce si zahrajete i obdobu režimu FIFA Ultimate Team, která nese název My Club. V tomto režimu dostanete možnost stejně podepsat i ty největší hvězdy. Jako příklad za všechny uveďme Diega Maradonu či Davida Beckhama. Navíc bude plně funkční i centrum úprav, díky kterým se nemusíte bát chybějící licence. Všechno je totiž upravitelné.

PES 2019 vyšel v srpnu a statečně bojoval, leč neúspěšně, se silnou konkurenci v podobě FIFA, která je momentálně naprosto suverénně nejoblíbenější fotbalovou hrou. S jejími prodeji se Pro Evo momentálně nemůže rovnat a tak nezbývá než doufat, že to nebude mít negativní vliv na další vývoj série. Zkusíte vyběhnout na virtuální zelený pažit v Pro Evu Lite?

Diskuze (1) Další článek: Detroit: Become Human prodalo už dva miliony kopií

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,