Pět minut s NFS: Most Wanted

V průběhu TGS byla k dispozici hratelná verze Need for Speed: Most Wanted, která byla natočena na kameru.

Pětiminutové video ukazuje dostatečně možnosti hry. Od prvního výběru auta, přes různé úpravy jeho vzhledu, až po rychlý závod na tři kola, všechno se odehrává na Xbox 360. Společně s námi máte možnost sledovat útěk před policií a rychlý sled zatáček s překážkami, které vás čekají ve hře. Asi nejzajímavější je sledovat vlastní automobil, protože vinou různých nárazů dostává jeho vzhled slušně zabrat. Ať už se jedná o pomačkané plechy, nebo pavučiny na sklech, zdá se, že se objeví nějaký destrukční model.

To už nějakou dobu v sériích Need for Speed nebylo, takže je možná pravda, jak Electronic Arts hlásí, že Most Wanted je návratem ke kořenům. Objevují se však i novinky a jednou z nich je i v současnosti populární bullet-time. Alespoň z traileru to vypadá, že je zcela nezávislý na použití nitra, což skrývá nové možnosti taktizování. Bližší informace vám jistě poskytnou naše první dojmy z hraní na veletrhu v Lipsku.

Download (ukázka hry, 130 MB): Doupě

  

Doupě komentuje: I když závod, který je na videu vidět, zřejmě nejel žádný znalec, skvěle ukazuje možnosti nového pokračování série Need for Speed. Vypadá to, že se můžeme těšit na zábavnou směs předchozích dílů, obohacenou o nějaké novinky.

Související informace (Need for Speed: Most Wanted)
Platforma
: PC, PSP, PS2, Xbox, Xbox 360, GC, DS, GBA, mobil
Žánr: Závodní
Homepage hry:
http://www.eagames.com/official/nfs/mostwanted/us/home.jsp
Výrobce: EA Canada
Vydavatel: Electronic Arts
Datum vydání: 15. 11. 2005

Zdroj: Gametrailers

Diskuze (8) Další článek: Demo na FF XII bude u Dragon Questu VIII

Témata článku: , , ,