Petanque v teple domova

Francouzský sport jménem penaque býval až donedávna doménou zejména seniorů, ale v posledních několika letech se rozšířil do všech věkových skupin. Aby také ne, jedná se o docela zábavnou kratochvíli. V nastávajícím zimním počasí (ehm?) však už příliš příležitostí k jeho hraní mít nebudete, a tak si raději stáhněte včera uvolněnou demoverzi titulu Petank Party, určenou pro platformy PC a X360.

365662_full.jpg 365664_full.jpg

Petank Party nabídne notnou porci zábavy i takřka do puntíku realistickou simulaci. Do vašeho týmu si kromě lidí budete moci vybrat i prapodivné stvoření, jako je například pirátská kočka. Jednotlivé partie se dále dělí na dvouhru, čtyřhru a trojhru, přičemž je na vás, jestli si dále zvolíte mód Pure Petanque, který řídí oficiálními pravidly nebo si raději oddáte originalitě a zábavně v režimu Magic Balls. Umělou inteligenci vašich protivníků půjde přizpůsobit přesně svým potřebám, ale kdybyste přeci jen zatoužili po konkurenci v podobě živých lidí, můžete se pustit do multiplayeru.

365666_full.jpg 365668_full.jpg

Dalšími přednostmi je jednoduché a intuitivní uživatelské rozhraní, s nímž by neměly mít sebemenší problémy ani počítačoví analfabeti a příjemný grafický kabátek. Pakliže byste měli zájem vyzkoušet demoverzi na X360, zaplatíte za ni 800 MS bodů. V případě PC vás to nebude stát nic, ale připravte si stroj o minimální konfiguraci Win XP (SP2) nebo Vista, Pentium IV, 512 MB RAM, 128 MB grafickou kartu s podporou Pixel Shader 2.0 a DirectX 9.

365670_full.jpg

Zdroj: Worthplaying

 

Dostupné pro: PC, X360
Žánr: Simulátory | Simulace petanque
Výrobce: UFO Games
Váš názor Další článek: Co nám nabídne Fallout 3 DLC?

Témata článku: , , , , , ,