Phantom spouští distribuční službu

Společnost Phantom Entertainment, dříve známá také jako Infinium Labs, s velkou slávou oznámila spuštění digitální distribuční sítě, kerá je však v současné době mimo provoz z důvodu vylepšení technického zázemí. Nakolik bude Phantom Gamestore schopný konkurovat kupříkladu Steamu je zatím ve hvězdách, avšak jeho startovní pozice není vůbec marná.

phantom_gamestore.jpg

Podle tiskových mluvčích jmenované firmy totiž ona služba nabídne zájemcům rozsáhlý katalog, čítající téměř 3 tisíce PC her, z něhož bude možné vybírat a za příslušný obnos i stahovat. Své místo si v něm přitom našly taktéž nejnovější pecky, mezi nimiž najdeme kupříkladu Far Cry 2, Grand Theft Auto 4, či Fallout 3.

Snaha proniknout na trh digitální distribuce se v hlavách tamějších lidí zrodila již někdy v roce 2006, avšak herními novináři byla přehlížena, neboť byl veškerý prostor věnován konzoli Phantom, s níž chtěla stejnojmená firma udělat díru do světa. Nikdy se tak ovšem nestalo, a potřebný čas se tedy dělil mezi zbývající dva projekty - Phantom Gamestore a Lapboard.

Pro ty, kteří netuší o čem je řeč, dodáme, že Lapboard je zajímavá hračka, která by, podle slov tvůrců, měla umožnit hráčům kompletní obsluhu počítače přímo ze sedačky, křesla, či jakéhokoliv jiného, oblíbeného, relaxačního místa. Pod názvem si přitom představte jakousi kombinaci klávesnice, myši a traye, s jejíž pomocí budete moci nejen pracovat, ale rovněž si hrát s maximální možnou mírou pohodlí.

lapboard.jpg

Právě díky spuštění Phantom Gamestore prý společnost získala dostatečné množství financí, aby se mohla pustit do masové výroby Lapboardu. I přes tuto bezesporu pozitivní zprávu však zaměstnanci oné firmy nedokázali říct, kdy by se zmíněná 'hračka' měla objevit na trhu, nebo kolik by měla stát.

Zdroj: Shacknews

Váš názor Další článek: Austrálie se dočká necenzurovaného F.E.A.R. 2

Témata článku: ,