Phil Spencer se rozmluvil o nadcházející E3 a Gamescomu

E3 započne již v červnu, přičemž hráčsky více zaměřený Gamescom až v srpnu. Spencer se o těchto dvou událostech nyní rozmluvil na svém Twitteru.

Šéf xboxové divize Microsoftu se trochu rozmluvil o nadcházejících událostech a pro Microsoft důležitých momentech, které jej v nadcházejících měsících čekají. Na Twitteru odpovídal na dotazy více než přívětivě, tak pojďme rovnou na jeho odpovědi.

První dotaz padl na Preview Program Microsoftu, který má za sebou svůj první rok. Spencer prozradil, že je pro Microsoft samozřejmě důležitý a bude tomu tak i v nadcházejících měsících. Prý si máme počkat na více informací.

Další otázkou bylo, zda je pro Microsoft jako takový důležitější červnový E3 nebo srpnový Gamescom. Podle Spencera je Gamescom spíše založený pro hráče, zatímco z E3 mohou vyždímat více mediálnosti. A také, dřívější premiéra E3 před evropským Gamescomem má také své výhody.

V neposlední řadě se ze Spencerova Twitteru dozvídáme samozřejmé. Microsoft má připraveno mnoho nového materiálu, který se přirozeně nevejde na jednu tiskovku na E3. Již v srpnu zjistíme, co tím Phil Spencer myslel.

Mohlo by vás zajímat:

Váš názor Další článek: Sony zakládá nové studio North West - má se věnovat pouze hrám pro Project Morpheus

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,