Pillars of Eternity 2: Deadfire ve vývoji, podpořit hru můžete na Figu

Pokračování oldschoolového RPGčka Pillars of Eternity má zelenou a fanoušci již střádají částku, potřebnou k jeho zdárnému vývoji.

Pamatujete na tajnůstkaření Obsidianu na Twitteru a internetu obecně? Ano, tajemný projekt Louisiana se nakonec zdá být pokračováním úspěšného retro RPGčka Pillars of Eternity. Druhý díl nese podtitul Deadfire a chystá se na PC, Linux a Mac. 

Tvůrci si vybrali jako crowdfundingovou platformu známý Fig s tím, že požadují alespoň 1 100 000 dolarů, ze kterých už v době psaní této aktuality bylo vybráno slušných 370 tisíc. Vypadá to tedy, že projekt co nevidět dostane zelenou.

pillars_of_eternity_2_deadfirejpg-1.jpgpillars_of_eternity_2_deadfirejpg-2.jpgpillars_of_eternity_2_deadfirejpg-3.jpgpillars_of_eternity_2_deadfirejpg-4.jpgpillars_of_eternity_2_deadfirejpg-5.jpgpillars_of_eternity_2_deadfirejpg-6.jpgpillars_of_eternity_2_deadfire_concept_art-1.jpgpillars_of_eternity_2_deadfire_concept_art-2.jpgpillars_of_eternity_2_deadfire_concept_art-3.jpg

Dvojka by měla přímo navazovat na konec prvního dílu a tvůrci slibují vylepšení takřka na všech frontách. Důležitý aspektem je zlepšit to, co fanoušci milovali na jedničce a rozšířit možnosti a zpestřit hratelnost. Pokračování vezme hráči zpět do světa Eora, kde budou prozkoumávat souostroví Deadfire. Zde budou doslova bojovat o své duše v honbě za bohem Eothasem. 

Bližší informace se dozvíme, jak bude vývoj pokračovat.

Váš názor Další článek: Adrenalinové závody DiRT 4 oznámeny, zahrajeme si v létě

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,