Pitváme Phantoma na vlastní oči

Nedávno jsme vás krátce informovali o situaci kolem chystané konzole Phantom. Nyní vám, spolu s obrázky, přinášíme také detailní informace.

To nejpodstatnější se dá shrnout do jedné věty: konzole Phantom zatím nebude. Infinium Labs i přes desítky tiskových zpráv a nespočet slibů, že se dočkáme převratné herní konzole, prozatím zvolilo úplně jinou cestu. Ano, hardware to bude, ale namísto konzole se Phantom stane pouze lapboardem designovaným namíru pro hráče PC her.

Co si představit pod pojmem "lapboard"? Lidé z Infinium Labs slibují, že půjde o zařízení, které by mělo konečně umožnit hráčům to, čeho si užívají konzolisté. U hraní tak nebudeme muset sedět před monitorem počítače a mít klávesnici a myš položené na stole (a nastálo) - lapboard by měl umožnit pohodlné ovládání třeba z kolen hráče. Velkou výhodou má být uzpůsobení pro praváky i leváky a dosah až devět metrů, na jakékoliv dráty můžete samozřejmě zapomenout. Phantom Lapboard, jak zní celý název zařízení, se na trh dostane pravděpodobně během druhého čtvrtletí roku 2006.

  

Krátce po oznámení Phantom Lapboardu se společnost Infinium Labs vyjádřila také k samotné konzoli. Její vývoj údajně nadále probíhá a nebyl zrušen, jak se mylně domnívala většina hráčů a jak jsme vás o tom ostatně informovali také my. Jisté je však zatím jen to, že pokud se konzole dostane na trh, stane se tak až po vydání Phantom Lapboardu.

Martin Demiger komentuje: Phantoma obestírá velká, ba přímo obrovská rouška tajemství. Pracuje se na něm? Nebo je lapboard posledním výkřikem do tmy? Rád si počkám, co z Infinium Labs vyleze. Už teď je ale skoro jisté, že "velké trojce" (tedy Xboxu 360, PS3 a Nintenduo Revolution) by případná konzole nebyla moc velkou konkurencí.

Zdroj: Homepage, Ereleases.com

Váš názor Další článek: Recenze: Go! Sudoku & Key of Heaven

Témata článku: , , ,