Plán Cyberpunku 2077 je nejdříve dokončit opravy, potom vydat DLC

CD Projekt Red představuje svoje plány pro Cyberpunk. Na DLC si zřejmě počkáme o něco déle.

Spoluzakladatel CD Projektu Red Marcin Iwinski v novém videu představil plány studia na následující měsíce. Zároveň přiznal, že studio podcenilo úkol uvedení hry na konzole poslední generace. Původním plánem podle Iwinskiho bylo v první řadě hru udělat co nejkrásnější pro PC a následně ji adaptovat pro konzole, což prý nevypadalo tak těžce. Selhalo prý také testování hry, které neodhalilo mnoho problémů a priorita se tak přesunula z DLC na opravy chyb. Pravděpodobně se tak DLC dočkáme o něco později, než bylo původně v plánu. Next-gen verze hry dorazí ve druhé polovině roku.

Dále Iwinski vysvětlil kontroverze kolem PC verze, která se k recenzentům dostala mnohem dříve než konzolová hra. "Co se týče procesu recenzí na konzolích, v době, kdy už jsme rozeslali kódy recenzentům pro PC, stále jsme pracovali na zlepšení konzolové verze hry. Každý den, který jsme pracovali na opravném patchi pro den vydání, nám přinesl viditelné zlepšení. Proto jsme konzolové kódy k recenzi rozesílali až 8. prosince," vysvětluje Iwinski

CD Projekt prý také pracuje na tom, aby se hra dostala zpět na PS Store, z něhož ji Sony stáhlo po vlně kritiky a žádostí o vrácení peněz, která se na Cyberpunk 2077 snesla. První vlna vrácených peněz byla již rozeslána. Chystáte se vrátit do Nočního Města až do Cyberpunku dorazí dodatečný obsah?

Diskuze (15) Další článek: Do světa čar a kouzel vyrazíme později, Hogwarts Legacy se odkládá

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,