Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville oficiálně odhaleno

Po menším úniku to tu máme černé na bílém.

EA se rozhodlo oficiálně odhalit další díl populární parodické série Plants vs. Zombies. Jak prozradil už dřívější únik, novinka ponese podtitul Battle for Neighborville a dorazí v brzké Founder's Edition30. září letošního roku, a to na PC, PS4 a Xbox One a pouze digitálně s cenovkou 30 euro. V opačném případě si budete muset počkat do 18. října na standardní vydání.

Stejně jako předtím se i tentokrát můžete těšit na bláznivé multiplayerové bitvy v Giddy Parku, nebo se můžete vydat do sociálních prostor a bavit se s ostatními hráči. K mání budou rovnou tři různorodé regiony, ve kterých se budete moci volně pohybovat a odhalovat příběhové střípky. Kromě již tradičního Town Centeru se můžete vydat např. do Mount Steep či divných lesů Weirding Woods. 

Vrací se také vysoce upravitelné třídy, kterých tu najdete až 20. Samozřejmostí jsou populární hrdinové jako Peashooter či Chomper, dorazí ale i zcela nové tváře jako Night Cap či Electric Slide. Kromě tradičního multiplayeru potěší split-screen pro bitvy více hráčů na jedné obrazovce či online kooperace. Zkrátka pořádná dávka zábavy. 

Váš názor Další článek: Luminous Engine předvádí grafiku nové generace v působivém demu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,