Plánuje se pokus o překonání rekordu v kontinuálním hraní

Chcete být nejtvrdším hráčem na světě? Zapište se do Guinessovy knihy rekordů!

Po pěti letech se opět můžete pokusit překonat rekord v kontinuálním hraní. Proč byste u toho nemohli být právě vy! Přihlásit se může každý člověk, který nejpozději v den začátku akce dovrší 18 let. 20 nejrychlejších bude přihlášeno automaticky, zbylých 30 se k nim v případě většího zájmu dolosuje ze všech došlých přihlášek. Navíc bude ještě vylosováno 10 náhradníků. Vstupní poplatek 200 Kč se bude hradit na místě akce. Pravidla a podrobnější informace budou zveřejněny na webech SCORE a ProGamers.

Závazné přihlášky je možné posílat od 1. května 2004 do 10. června 2004 výhradně emailem, a to na adresu rekord@score.cz nebo rekord@progamers.cz. Do přihlášky uveďte věk, adresu a telefonické spojení na vás. Na ty nejlepší čekají kromě originálních her od firem EA a CENEGA a další zajímavé hmotné ceny. Vítězi bude mimo jiné umožněno zúčastnit se zájezdu do Francie v rámci podpory našich borců na ESWC.

Prvních deset hodin budou hráči hrát předem vybrané tituly od našich sponzorů, dále si již budou moci zvolit z široké nabídky nainstalováných titulů, jejichž seznam bude uveřejněn jak v příštím SCORE, tak i na jeho internetových stránkách www.score.cz

Kdy: 18. června 2004 od 10:00
Kde: AMD PG Cyber café Village Cinemas Anděl
Počet míst: 50
Startovné: 200,- Kč
Časové omezení akce: maximálně 100 hodin

Zdroj: Progamers

Váš názor Další článek: Další PG Cyber Show

Témata článku: , , , , , , ,