Playstation 3 opravdu bude na jaře

Dlouho panovaly nejasnosti o tom, kdy se PS3 dostane na trh. Vše osvětlil samotný šéf Sony Sir Howard Stringer, když prohlásil, že plánují uvést PS3 příští rok na jaře. Přesné datum kdy a pro které teritorium neohlásil, ale všeobecně se předpokládá duben až květen pro Japonsko. Evropští a američtí hráči si budou muset počkat déle, do konce roku 2006, možná i na začátek 2007.

  

Což  se dost liší od strategie Microsoftu, který svoji Xbox 360 plánuje uvést 22. listopadu v Americe, přičemž Evropa a Japonsko si počká jen pár dnů do 2. prosince. Uvidíme, nakolik bude tato strategie úspěšná, protože nedávný průzkum v Japonsku ukázal velké očekávání od PS3. Z 500 mužů a 500 žen vlastnících konzoli celých 72,3% oznámilo, že si PS3 koupí.

Doupě komentuje: Opravdu to vypadá, že si Sony nechce příliš nechat ujet vlak jménem Xbox 360 a vydají PS3 co nejdřív, co to půjde. Na to, že ostatní kromě Japonska si budou muset počkat, jsme si snad už zvykli a nic jiného nám ani nezbývá. V Sony budou mít asi ještě hodně práce, když letos na TGS nebyla žádná funkční PS3 a ještě nemají ani hotový finální ovladač

Zdroj: Eurogamer

Diskuze (1) Další článek: STALO SE 22.9. - Milionové Guild Wars

Témata článku: , , , , ,