Playstation 4 startuje prodeje v ČR a dalších 15 zemích

Tak jsme se dočkali. Nová konzole od Sony dnešní půlnoci odstartovala své prodeje i v České republice a 15 dalších zemích. Už ji máte doma?

Pokud jste včera sledovali naše Facebookové stránky, jistě víte, že se napříč obchodní sítí JRC připravoval půlnoční start prodeje konzole Playstation 4. Před vchodem do obchodu, a vlastně i napříč dolním patrem obchodního centra Nový Smíchov v Praze, čekalo přes 300 natěšených hráčů, podobného čísla se dočkalo i centrum Aupark v Bratislavě.

IMG_9230.jpg IMG_9271.jpg IMG_9280.jpg

První majitel konzole u nás, který stál ve frontě přes 15 hodin, se kromě konzole mohl těšit i na zbrusu novou LCD televizi od Sony a limuzínu, která ho odvezla na místo určení. Stejně na tom byl i první šťastlivec v Bratislavě.

Půlnočního prodeje se účastnilo také několik známých tváří českého showbyznysu. Do Prahy zavítal zpěvák Ben Cristovao, objev roku ankety Český slavík Adam Mišík či fotbalista Lukáš Vácha.

Kromě ČR a Slovenska se konzole začala prodávat mimo jiné také v Bulharsku, Turecku, Saúdské Arábii, Spojených Arabských Emirátech, Kuvajtu, Kataru, Ománu, Bolívii či Venezuele.

IMG_9454.jpg

IMG_9383.jpg IMG_9395.jpg IMG_9435.jpg

DPP_41.JPG DPP_45.JPG DPP_48.JPG

DPP_10.JPG DPP_30.JPG DPP_50.JPG

DPP_15.JPG DPP_25.JPG DPP_33.JPG

Diskuze (2) Další článek: Tajemný Daylight odhaluje ždíbky příběhu a novou galerii

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,