PlayStation 4 v parádní reklamě a prezentačních videích

Sony má zatím reklamní kampaň pro nejnovější dítko Playstation 4 rozjetou precizně, opomeneme-li pár zaškobrtnutí. No vlastně v souboji proti největšímu rivalovi Microsoftu vede doslova na celé čáře.

Nyní si pro nás hoši připravili další skvělou věc v podobě hrané reklamy. Z počátku uniklá fotka z nabouraného auta z natáčení připomínala reklamu na GTA 5 a většina lidí si to i mylně myslela. Ovšem teď už je jisté, že je z dílen Sony a v jedné minutě a třiceti vteřinách předvede hlavní připravované hry pro konzole Playstation. Prý je zde implementováno 35 titulů. Povede se vám je najít všechny?

Playstation 4 představuje bližší pohled na rozhraní a PlayRoom

Na konferenci Sony nepadla ani jedna zmínka o kamerce či podrobnějším pohledu na to, jak vlastně bude v praxi plně fungovat zcela nové menu na konzoli Playstation 4.

Jak už někteří asi vědí, i Sony zpoplatní svoji službu PSN pro ty, kteří ji budou chtít naplno využívat a hrát multiplayer. Hráč si pochopitelně zaplatí jen produkt na úrovni, proto nový vzhled musí nabídnout oproti PS3 o hodně svižnější menu a více serepetiček. Co si budeme povídat, uživatelské prostředí PS3 bylo neuvěřitelně pomalé (u PS Store doslova utrpení) a nabídka kvalitních služeb pro hráče by se dala spočítat na jedné ruce. Sony si je toho díkybohu vědomo a v novém sestřihu nám předvádí hlavní nové funkce rozhraní.

Žádné nové informace se neobjevily ani o PlayStation 4 Eye kamerce, která se dá dokoupit samostatně ke konzoli. Jak u předchozí verze, tak i zde spíše bude sloužit jako snímač pohybových Playstation Move ovladačů. Také ale bude disponovat hříčkami na zkrácení chvíle a některé z nich vám ukáže prezentované video s názvem The PlayRoom. V akci uvidíte konečně dotykový panel a možnost využití chytrého telefonu na kreslení různých věcí.

Diskuze (1) Další článek: Ubisoft konference v kostce: sázka na jistotu

Témata článku: , , , , , , , , , ,