Playstation 4 v roce 2018: nejočekávanější hry platformy

Sice jste si u nás nedávno mohli přečíst o očekávaných hrách, tím ale ani zdaleka nekončíme. Letošní rok toho totiž přinese mnohem více než by se mohlo zdát. Začneme s tím, co se v tomto roce dostane na konzoli Playstation 4.

God of War 

Datum vydání: Q1 2018

Bůh války se na herní scéně neobjevil už nějaký ten pátek a jeho poslední vystoupení v prequelu celé série s podtitulem Ascension nepatří mezi ty nejlepší. Čekání na jeho další příchod se ale vyplatilo, protože Kratos vypadá, že je v lepší formě než kdy dřív.  

cover.jpg
1.jpg6.jpg7.jpg

Tentokrát to ale nebude osamělý bojovník, který prahne po hektolitrech krve. Doprovází ho jeho synek Atreus. Kratos obecně prošel velkými změnami. Už to není ten tvrdohlavý bůh války, který nejdřív koná, a pak občas myslí. V záběrech ze hry působí spíše jako moudrý stařík. To ale neznamená, že si při hraní nezařádíme. Kratův repertoár už netvoří meče přivázané na řetěze. Jejich náhradníkem se stala obouruční sekera, která poslouchá Krata jako boha hromů a blesků Thora jeho Mjolnir. Tedy až na ty blesky.  

Také se podíváme do neprobádaného prostředí. V Řecku už to mají všechna božstva dávno za sebou, takže se Kratos vydal na sever. Můžeme se tak těšit na zbrusu nové nepřátele, které jsme v sérii God of War ještě nikdy neviděli. Nesmíme zapomínat ani na mytické bestie. Jednu takovou jsme mohli vidět v jednom z prvních trailerů. Tento obrovský had zvaný World Serpant je v severské mytologii považován za hrozbu pro lidi. Jak ale v traileru můžeme vidět, Kratovi se snaží pomoct.  

Pro tuzemské hráče se v posledních dnech ohledně God of War objevila na internetu radostná zpráva ohledně lokalizace. Nový GoW bude obsahovat české titulky. Dokonce bych očekával, že bude hra přeložena kompletně, tedy když nepočítáme dabing. Za tohle má u nás Sony plusový bod.     

Diskuze (1) Další článek: Východní pecka Escape from Tarkov odhaluje své krásy (galerie)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,