Playstation 5 by mohl vyjít už v říjnu, poodhalil inzerát

Sony Interactive Entertainment hledá do svých řad nové zaměstnance. Jedním z jejich úkolů má být pomoc s prací na PlayStationu 5, který dle inzerátu dorazí na trh v říjnu 2020.

Aktualizace: Časopis Famitsu kontaktoval zastupitelstvo Sony a bylo mu sděleno, že jde opravdu pouze o chybu externí stránky. Na oficiální datum vydání si tak budeme muset počkat. 

Původní zpráva

Sony kolem PlayStationu 5 mlčí, ale díky inzerátu jsme se dost možná dozvěděli, kdy nová konzole dorazí. Vzhledem k tichu, které kolem ní zatím bylo, je údajné datum uvedení na trh velmi překvapivé. Dočkat bychom se totiž měli už v říjnu 2020, což je ještě dříve než v případě nového Xboxu Series X, který Microsoft plánuje vydat před Vánoci.

9921f187-ff2f-40f6-90ab-e5dfbf605794

Informace se objevila v inzerátu, který zveřejnilo Sony Interactive Entertainment. Mezi úkoly uchazeče se nachází i zmínka o "PlayStation 5 plánovaném k vydání v říjnu 2020". Tyto informace tedy ještě více podporují zvěsti z minulého týdne, které hovořily o odhalení konzole v červnu. Přece jenom, pokud má vyjít už v říjnu, je opravdu nejvyšší čas ukázat, co budeme kupovat.  Původně se ale hovořilo stejně jako u Xboxu spíše o období kolem svátků, takže zatím berme tuto informaci s rezervou. Stále může jít o pouhou chybu v inzerátu.

Váš názor Další článek: Apex Legends startuje pátou sezónu honem na úlomky mocného artefaktu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,