Playstation má speciální nabídku na Černý pátek, konzole i hry s velkou slevou

Sony oznamuje, že v právě probíhající akci Black Friday nabízí ještě atraktivnější cenové podmínky svých produktů.
 
Černý pátek je za rohem a hráči si můžou ještě před Vánoci přijít na skvělé výhody. Tato akce potrvá až do 26. listopadu nebo do vyprodání zásob. V jejím průběhu zákazníci naleznou u vybraných prodejců konzole PlayStation 4 a PlayStation 4 Pro, systém PlayStation VR, vybrané herní tituly pro PS4 a PS4 VR a v neposlední řadě také předplatné služby PlayStation Plus na 12 měsíců za dosud nevídané ceny.
 
 
V rámci akce Black Friday tak jsou produkty PlayStation dostupnější než kdy jindy.
 
PlayStation 4
V nabídce vybraných prodejců zákazníci objeví systém PlayStation 4 v provedení 500GB již okolo 6.000 Kč a systém PlayStation 4 Pro pod hranicí 9.000 Kč.
 
PlayStation VR.
V rámci Black Friday se zákazníci dočkají také velmi výhodné nabídky souprav PlayStation VR v kombinaci s hrou Gran Turismo Sport, které naleznou u vybraných prodejců již okolo 8.000 Kč.
 
Herní tituly PS4
V nabídce zákazníci najdou například kultovní Gran Turismo Sport již od 799 Kč, hráči i kritiky oceňovanou hru Horizon Zero Dawn také od 799 Kč nebo Uncharted: The Lost
Legacy již od 499 Kč a mnoho dalších se slevou až 60%.
 
Herní tituly PS4 VR
V nabídce zvýhodněných titulů zákazníci naleznou například oblíbený Farpoint, VR Worlds či Starblood Arena a mnoho dalších se slevou až 40%.
 
PlayStation Plus
Taktéž roční členství v rámci služby PlayStation Plus bude během akce Black Friday výrazně zvýhodněno. Zákazníci ho pořídí o 25% levnější než je tomu po zbytek roku.
 
Zdroj: TZ
Diskuze (1) Další článek: Legendární RPG Neverwinter Nights se vrací ve vylepšené edici

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,