Po Star Treku i Hvězdné Války

Poměrně nedávno se zde objevil článek o tom, že se chystá masivně multiplayerová hra ze světa Star Treku. A který je druhý nejlukrativnější a nejznámější sci-fi svět? Hádáte správně, přeci svět Hvězdných Válek.
Tři dnešní vedoucí společnosti v oblasti internetové zábavy si řekly, že dají hlavy (peníze a lidi) dohromady, aby vytvořili RPG hru ze světa Hvězdných Válek pro tisíce internetových hráčů. Těmi společnostmi jsou LucasArts, Verant Interactive a Sony Online. Hra má být uvolněna někdy v roce 2001, datum zatím nebylo blíže specifikováno. Také informace o samotné hře jsou zatím velmi, velmi mizivé - snad jen to, že svět, na kterém bude vše postaveno, je, jak jistě všichni uznáte, vysoce bohatý a přizpůsobivý, takže jistě bude o co stát.

Sám prezident firmy Verant o tom řekl: "Nemohli jsme si přát lepší svět, ve lze kterém vytvořit masivně multiplayerovou hru" ... "Hvězdné Války nabízejí ohromnou hloubku a nekonečné množství detailů, takže budeme schopni vytvořit místo pro fany, kde se budou cítit jako doma. Tahle hra bude neuvěřitelná!".

Nuže popřejme jim všem mnoho zdaru a vydržme to ve zdraví do roku 2001.

Váš názor Další článek: Daikatana

Témata článku: , ,