Podezřelý z krádeže PS3 zastřelen policií

Při pokusu o prohledání bytu a zatčení muže podezřelého z loupeže next-gen konzole PS3 byl tento zastřelen policií. Podle vyjádření jeho spolubydlícího byl podezřelý neozbrojen, veřejný žalobce nyní vyšetřuje, zda nedošlo k trestnému činu ze strany policie.

Nedávno jsme vás informovali o zvýšené zločinnosti spojené s příchodem next-gen konzole PS3 na trh. V americkém státě Severní Karolina byla dvojice mladíků podezřelá z oloupení jednoho hráče, co si odnášel z obchodu dvě konzole PS3. Policii se podařilo úspěšně zatknout staršího z obou podezřelých, jemuž bylo teprve dvacet let. Jeho o dva roky mladší kamarád však nedávno zemřel v nemocnici poté, co byl při pokusu o zatčení a prohledání bytu postřelen jedním z policistů.

  

Podle výpovědi jeho spolubydlícího nebyl podezřelý ozbrojen, šel pouze otevřít dveře domovní prohlídce. Policisté údajně zastřelili jak mladíka, tak i jeho německého ovčáka. Otázkou však zůstává, zda je tato historka pravdivá. Na to by však mělo odpovědět vyšetřování vedené veřejným žalobcem, který se nechal slyšet, že rozhodně nehodlá policisty nijak chránit a nikdo není nad zákonem. Uvidíme, jak celá tato causa dopadne. Zajímavé by bylo také zjištění, zda byl alespoň zastřelen opravdový lupič.

Zdroj: Gamespot

Diskuze (46) Další článek: Preview: Metal Gear Solid: Portable Ops – portable Snake

Témata článku: , , , ,