Podívejte se, jak mělo vypadat zrušené pokračování Batmana

Ještě před tím, než se ve Warner Bros. pustili do Gotham Knights, vznikalo pokračování arkhamského Batmana. Tento týden se z něj dostalo na veřejnost několik konceptů.

Dnes ve studiu Warner Bros. Montreal vzniká týmovka Gotham Knights. Ještě před tím ale chystalo pokračování arkhamské série s Batmanem. Tentokrát ale neměl v hlavní roli být Bruce Wayne, ale jeho potomek Damien a měla se tady objevit i Talia al Ghul. Tento titul známý pod označením Project Sabbath byl sice zrušen, ale výtvarník Gorac Bukvic z něj na svém profilu na ArtStation zveřejnil několik konceptů. 

Není to ale poprvé, co o Projectu Sabbath slyšíme. Už před dvěma lety se na sociálních sítích potulovaly další obrázky, které vyobrazují jak další postavy, tak samotné prostředí hry. Mezi další staré známé, se kterými se měl Damien potýkat, patří například záporák Two-Face.  

Koncepty Batmanova obleku vypadají opravdu nádherně, ale bohužel si na tuto jeho verzi můžeme nechat zajít chuť. Pokračování arkhamské série možná jednou dostaneme, ale brzy to rozhodně nebude. Rocksteady Studios mají totiž plné ruce práce s adaptací Suicide Squad, která dorazí někdy v průběhu příštího roku.

Zdroj: ArtStation, Eurogamer.net

Váš názor Další článek: Příběh Tiny Tiny z Borderlands 2 vyšel samostatně. Epic ho rozdává zdarma

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,