Podívejte se na hru více hráčů v novém traileru ke sci-fi Disintegration

Podívejte se na úplně první trailer k multiplayerovému režimu hry Disintegration.

Disintegration je sci-fi střílečka z pohledu první osoby, která mísí taktické prvky v reálném čase a vytváří tak naprosto unikátní herní zážitek. Hra je dějově zasazena do ne zrovna optimistické budoucnosti, do světa drásaného hladomorem, do světa vzácných zdrojů, jenž stojí krůček nad propadem do totální zkázy. A to by v tom byl čert, kdyby lidstvo nenašlo způsob, jak celou tu drsnou realitu přežít. Jedná se o proces, který je znám pod jménem ‚‚integrace“, v níž je lidský mozek přenesen do robotického těla.

Svět je ale v úplném chaosu a jak to tak už bývá, přesně toho chce využít až příliš ambiciózní armádní legie známá jako Rayonne. Té samozřejmě nejde o nic menšího než získat kontrolu nad zbytkem lidstva, a to přinucením podstoupení procesu ‚‚integrace“ do jejich legie a upevnit svou už tak dominantní pozici. 

My budeme hrát za Romera Shoala, chlápka, jenž je setsakramentsky ostřílený pilot, který se se svou malou skupinou psanců postaví ohromné síle Rayonne. Kromě singleplayerové kampaně obsahuje Disintegration také PvP režim více hráčů, kde proti sobě budou bojovat piloti s jejích posádkou ve třech herních režimech na šesti různých mapách. Hráči si mohou vybrat z devíti druhů posádek, každá se bude hodit na trochu jiný styl hraní.

Herní mechaniky a kampaň jsou hluboce zakořeněné i ve hře pro více hráčů. Tým V1 Interactive vkládá do multiplayeru pořádnou šťávu prostřednictvím odlišných druhů posádek, které se neliší pouze vzhledem, ale taky stylem jejich boje. Multiplayer poskytuje řadu kosmetických úprav, které můžeme zakoupit nebo získat ve hře. Jedná se o skiny pilotů, posádek a podobně.

Disintegration bude uvedeno na trh v digitální podobě, a to 16. června 2020. Hra bude dostupná na PS4Xbox One a PC a vyjde vás na necelých 50 euro. 

Váš názor Další článek: Hororový Blair Witch pro Nintendo Switch vyjde koncem června

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,