Podívejte se na tři nové VR hry, které využijí Oculus Touch

Počet her na Oculus Rift neustále roste. Naposledy byly oznámeny tři nové tituly, které jsou navíc ozvláštněny tím, že budou využívat jeho kontrolery Touch.

Jeden z těchto titulů je nový projekt od vývojářů série Metro. Ti u Metro 2033 a Metro: Last Light ukázali, že střílečky umí a nehodlají se jich jen tak pustit. Jen přesedlali na VR. Jejich nový projekt se jmenuje Arktika.1 a bude se odehrávat v postapokalyptickém Rusku. Očekávat můžeme spoustu sněhu a mutantů. Prý to bude plnohodnotný AAA titul.

Další počin je od tvůrců Order: 1886, studia Ready At Dawn. Jejich projekt se jmenuje Lone Echo a ačkoli dostupný teaser láká na výraznou atmosféru, údajně se jedná o nějakou sportovní hru obsahující multiplayer.

Jako poslední byl oznámen Robo Recall, nová hra od studia Epic. Je to stylová střílečka, která bude bezplatně dostupná všem majitelům Oculus Rift. Vychází na začátku příštího roku.

Jak již bylo zmíněno, všechny tyto hry budou využívat nově oznámené pohybové kontrolery pro Oculus Rift nazvané Oculus Touch. Ty jsou poměrně drahé (nesou cenovku 200 dolarů), ale společnost tvrdí, že celému hernímu zážitku dají zcela nový rozměr. 

OculusTouchImage1.jpg

Diskuze (3) Další článek: Seznamte se: Tohle jsou postavy ze hry Mafia III

Témata článku: , , , , , , , , ,