Podívejte se na záběry z válečné vřavy v Killzone: Mercenary

Válka na planetě Helghan pokračuje, zúčastněte se jí i vy.

Killzone: Mercenary pro PS Vita není prvním přírůstkem do rodiny, který vychází na handheldu. Tím byla Killzone: Liberation pro PSP z roku 2006. Mercenary je ovšem první kapesní díl, který přinese válku z pohledu první osoby a zároveň není vyvíjen přímo mateřskou společností Guerrilla Games, nýbrž týmem Guerrilla Cambridge.

mercenary 01.jpgmercenary 02.jpgmercenary 03.jpg

Ten má za svou více než patnáctiletou historii (samozřejmě včetně doby, kdy se nejmenoval Guerrilla Cambridge, ale SCE Cambridge Studio) na svědomí hry jako MediEvil 1 a 2 nebo PSP verzi LittleBigPlanet. Kvalita by tedy měla být zaručena.

mercenary 07.jpgmercenary 08.jpgmercenary 09.jpg 

Jak vypadá hra v pohybu, se můžete přesvědčit v přiloženém traileru, jenž obsahuje ukázky z gameplaye a když uvážím, že displej Vity není ani zdaleka tak velký jako okénko s videem, pak musím uznat, že hra vypadá báječně a ani PS3 by se za ni nemusela stydět.

mercenary 04.jpgmercenary 05.jpgmercenary 06.jpg

Killzone: Mercenary bude do určité míry využívat dotykové vlastnosti handheldu a poprvé si vyzkoušíme i tmavou uniformu a helmu s ďábelskýma červenýma očima, protože budeme bojovat také za druhou stranu barikády, Helghasty.

Killzone Mercenary vychází na PS Vita 18. září 2013.

Zdroj: VG247, AGB

Váš názor Další článek: Cracking Sands – zběsilé závodění (recenze)

Témata článku: , , , , , , ,