Pojďme na Wii v rukavičkách

Ještě před vyjitím konzole Nintendo Wii se rozhodli výrobci herního příslušenství nabízet své produkty pro tuto konzoli. Pojďme se podívat na ty nejzajímavější, v čele s rukavicí pro ovladač.

  

Při procházení internetovými obchody člověk často narazí na zajímavé zboží. Předpokládám, že vás nezajímá nový volant do redakčního Ferrari (kdyby nějaké bylo), ale spíše herní příslušenství. A před příchodem konzole Nintendo Wii se skoro roztrhl pytel s různými přídavky. Povětšinu se jedná o obyčejné tašky na přepravu konzole, ale občas člověk narazí na něco zajímavějšího. Server Gamestop třeba nabízí ochrannou rukavici na ovladač, sice bez bližšího popisu, ale i tak to vypadá na produkt, který bychom si měli alespoň prohlédnout v době vydání konzole.

Pro ty praktičtěji orientované z vás je zde i zajímavé srovnání cen u jednotlivých konzolí. Paměťové karty jsou klasickým médiem a Nintendo Wii už má od SanDisku dvě možnosti. Půlgigová a gigová karta se prodává za čtyřicet a sedmdesát dolarů, což jsou stejné ceny, jako u karet pro Xbox 360, na něž se však vejde jen 64 a 256 MB. Holt je vidět, že nejen konzole samotná by měla být levnější než její protějšky od Microsoftu a Sony, ale dokonce i příslušenství bude lacinější.

Zdroj: Gamespot

Diskuze (1) Další článek: Jak nalákat na PS3?

Témata článku: ,