Pokémon Direct představil nový Mystery Dungeon a expanze pro Sword & Shield

Do nového regionu Galar se vrací spousta starých známých pokémonů a k tomu se můžete těšit i na znovuoživení Mystery Dungeonu.

Dnešní Pokémon Direct byl rozdělen na dva segmenty. První trval jen chvíli a byl během něj představen Pokémon: Mystery Dungeon Rescue Team DX. Nejedná se ale o úplnou novinku. V této verzi se spojí Mystery Dungeon Red Rescue Team a Blue Rescue Team, které původně vyšly na konzole GameBoy Advance a Nintendo DS. Nyní si je tedy ve vylepšené verzi budete moci zahrát i na Switchi a to už 6. března. Demo by mělo na Nintendo eShop dorazit ještě dnes

ba170553-1705-41f0-90ed-e3567e471733

Dále přišla řeč na Sword & Shield. Byl představen Expansion pass, v rámci kterého čekají hráče nová dobrodružství. Půjde o čistě digitální obsah, přičemž jeho první část dorazí během června. Nese podtitul The Isle of Armor a přinese novou oblast a spoustu druhů pokémonů, kteří v Galaru doposud nebyly dostupné, včetně Bulbasaura a Squirtla. Nechybí ani úplně nové druhy a legendární pokémoni. 

00758856-7108-4324-bfb1-6643a1d88249

Na podzim pak přijde zimní The Crown Tundra. Opět se můžete těšit na nové druhy a rozšíření kooperace. Spolu s ostatními hráči tak budete moci chytit legendární pokémony, kteří se objevili v minulých generacích. 

V únoru letošního roku přijde ještě jedna novinka. Skrz Pokémon Home si budete moci přenášet pokémony i z Let's Go Pikachu & Eevee. A kdybyste náhodou neměli expanze koupené, ale chtěli pokémony, kteří se v nich vyskytují, tak díky free updatům je můžete získat od ostatních hráčů. 

Do konce roku by tedy měly být venku obě části Expansion Passu. Předobjednat si ho můžete už nyní a vyjde vás na 749 Kč.

Celý Pokémon Direct:

Váš názor Další článek: Týmovka Overwatch 2 by mohla dorazit ještě v letošním roce

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,