Poklička nad filmovým Gears of War nadzvednuta

Když minulý měsíc internetem jako elektrický výboj projela zpráva o přípravách filmu na motivy veleúspěšného konzolového titulu Gears of War, nejednomu hráči začalo hořet srdce nedočkavostí a touhou po nových informacích. Bohužel, tehdy se na veřejnost dostala jen okleštěná fakta, již filmovou veřejnost informovala o tom, že práva k filmovému zpracování za nemalý obnos odkoupil gigant New Line Cinema a o scénář se postará Stuart Beattie.

  

Ač stále netušíme kdo usedne na režisérskou stoličku, díky neuvěřitelné shodě náhod vám můžeme reprodukovat hrubý nástin děje. Tak tedy, film bude situován před dění ve hře a přivítá nás úvodní scénou, která mapuje poslední bitvu Pendulských válek (Pendulum Wars), a kde se Marcus Fenix a Dom Santiago poprvé (a naposledy) „vzbouří“ proti rozkazu kapitána Hoffmana a dopřejí planetě Sera chvíli klidu.

Jak už to tak bývá, míru si naši hrdinové užili jen chvíli. Období klidu totiž ukončil ohromný útok Locust Horde, vedený generálem RAAMem, jenž vypravil své jednotky na matičku Zemi. Situace však skončila naprostou katastrofou pro obě bojující strany, neboť se planeta zakotvila v hledáčku satelitních laserů a skončila v plamenech. Zemřeli miliony nevinných, avšak RAAM nikoliv. Bohužel, zde dostupné informace, které se na internetu objevily končí, a tak jen dodám, že se společnost Microsoft k celé záležitosti doposud nevyjádřila, a tudíž není pravost zmíněných faktů potvrzena.

Související informace (Gears of War):
Platforma: Xbox 360
Žánr: akce
Výrobce: Epic Games (
http://www.epicgames.com/)
Vydavatel: Microsoft (
http://www.microsoft.com/games)
Datum vydání: 7. listopadu 2006

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Galerie: Harry Potter a Fénixův řád

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,