Pokoří Will Wright s Mr. T herní průmysl?

Když Will Wright před nedávnem prozradil, že opouští Electronic Arts a rozjíždí samostatnou tvůrčí etapu svého života, jaksi se pozapomněl zmínit, že u předchozího zaměstnavatele nechal soudnost. Podle tiskového prohlášení ZootFly totiž Wright bude spolupracovat s afroamerickou hereckou legendou Mr. T (ten chlap se pravděpodobně narodil bez špetky důstojnosti v těle) na sérii videoher.

mr_t_will_wright_game.jpg

Ta bude vycházet z komiksové řady Mr. T, v níž se pravidelně utkává s Drákulou či dinousařím mužem, ve snaze o záchranu světa (asi, nečetl jsem to, a odmítám vydávat energii na dohledávání takových blbostí). V první hře, jíž se pravděpodobně dočkáme až příští rok, za to na PC, PS3 i X360, však bude statný černoch bojovat s nepřítelem mnohem ... ehm ... normálnějším.

Do cesty se totiž postaví nenasytným nacistům, kteří potřebují pořádně zchladit. Děj by se přitom měl odehrávat v deštných pralesech Jižní Ameriky, kde se nachází unesený vědec Will Wright (nakolik a jakým způsobem se bude ve hře angažovat je prozatím ve hvězdách), který měl fašistům, jak jinak, zajistit vítězství ve válce.

Inu, nerad soudím ještě před vydáním, ale něco uvnitř mi říká, že to bude břečka, která si konzistencí nezadá s ranním průjmem. Co takhle další Sim City, Willíku?

Zdroj: Shacknews

Diskuze (2) Další článek: BioWare brojí proti homosexuálům

Témata článku: , , , , , ,