Pokračování akce F.E.A.R. v listopadu

Společnost Sierra Entertainment dnes pro zahraniční herní server Eurogamer potvrdila, že oba stand-alone datadisky pro hororovou akci F.E.A.R. vyjdou již 16. listopadu. Doporučené prodejní ceny F.E.A.R. Perseus Mandate ani F.E.A.R. Files nebyly doposud odhaleny. Dá se však očekávat, že ani zdaleka nepřesáhnou tisíc korun.

První jmenovaný add-on vám pak znovu nabídne ne příliš lákavé místo člena zcela nové, úderné jednotky F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon), díky čemuž můžete zapomenout na staré známé z předchozích dílů. Prostřednictvím Perseus Mandate si totiž opět prožijete dění původní hry, avšak z trošku jiného úhlu pohledu, neboť se singleplayerová kampaň odehrává paralelně s kampaní originálního F.E.A.Ru. Záplava nových, a především originálních nepřátel, stejně jako nové lokace a vylepšená umělá inteligence jsou samozřejmostí.

Majitelé Xboxu 360 si pak prostřednictvím F.E.A.R. Files budou moci kupodivu vychutnat oba PC datadisky – Extraction Point i Perseus Mandate – hezky v jednom. Zde se dá počítat s cenou převyšující F.E.A.R. Perseus Mandate.

Zdroj: Eurogamer

Váš názor Další článek: Soldier of Fortune: Payback oficiálně i s detaily

Témata článku: , , , , ,