PC | Akce

Poláci oznámili datum vydání Shadow Warrior 2

Bývalý mistr bojových umění a hlavně šogun Lo Wang opět ožije už letos v říjnu, aby nakopal zadek démonům snažících se ovládnout zemi.

Polské studio Flying Wild Hog oznámilo datum vydání akčně nářezového FPS s názvem Shadow Warrior 2, kde budete v roli Lo Wanga opět likvidovat démony a jiné kreatury.

Hra podle informací na oficiálním blogu vyjde 13. října na Steamu, dále potom v GOG a Humble. Její cena se bude pohybovat kolem 37 eur, což dělá zhruba tisícovku.

Přijde i deluxe edition za cenu 47 eur (cca 1200 Kč), která bude obsahovat herní soundtrack, artbook a sadu tří nových skinů. Jsou jimi gold ninja skin, gold katana a gold MP7.

V aktuálním předprodejním čase si SW2 lze přes Steam objednat s 10% slevou. K tomu dostanete jako bonus Razorback chainsaw katana. A konečně, pro ty, kteří vlastní i předchozí hry o FWH v rámci Steamu (Shadow Warrior, Hard Reset Redux), tak ti dostanou ještě dalších 10% slevu. 

Zatím se počítá s uvolněním hry na PC platformu a na úpravu pro PS4 a Bbox One si budeme muset ještě do dalšího roku počkat.

zdroj: VG247

Váš názor Další článek: Akčí střílečka Overwatch dostala nový patch, přináší hromadu novinek a oprav

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,