Polda 7 dostane vánoční demoverzi. Autoři si spolu s ní přichystali i soutěž

Už tento týden si budeme moci projít úvod pokračování české adventury Polda.

Polda 7 měl před nedávnem úspěšnou kampaň na Hithitu, kde se mu podařilo vybrat přes 1,4 milionu korun. I když má hra vyjít až na konci příštího roku, tak se s Poldou setkáme už tento týden, konkrétně 20. prosince

Demo bude obsahovat část, která ve finální hře poslouží jako tutoriál. My si ho ovšem projdeme bez větší pomoci. Mimo následné prohlídky několika obrazovek také můžete dát dohromady tajný kód. S ním si pak můžete zasoutěžit a v případě Poldy to funguje tak, že nejrychlejší vyhrává. Hráč, který se jako první přihlásí s kódem, získá karikaturu v síni slávy. Za druhé místo je limitovaná edice Poldy 7 a další dvojice výherců získá tematické hrací karty. 

Pokud ale nechcete s hraním spěchat, stále máte šanci něco vyhrát. Kód totiž bude možné zasílat až do 31. ledna a poté se mezi zbytkem hráčů bude losovat další dvojice výherců limitované edice. Hráči nicméně mezi sebou nesmí kód sdílet. V případě, že se někde veřejně objeví, tak se soutěž uzavírá dříve. 

Kromě toho jsme se v novém videu dozvěděli také to, že se v následujících měsících chystá série videí z průběhu vývoje. Budeme tedy moci lehce nahlédnout pod pokličku tvorby adventury klasického střihu.

Bližší informace ohledně soutěže i samotné demoverze se teprve dozvíme. Aby vám nic neuniklo, sledujte oficiální facebookovou stránku Poldy

Váš názor Další článek: Cyberpunk nefunguje, jak má. S hrou padají i akcie autorské firmy

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,