Policisté jsou proti 25 to life

Hra 25 to life je kritizována organizací The National Law Enforcement Officers Memorial Fund, která se stará o bezpečné prosazování zákona.

Organizace doporučuje obchodníkům, aby nepořizovali hru, stejně tak nabádá rodiče, že hra není vhodná pro děti a mládež. Hráč si totiž může vybrat, zda bude stát na straně zákona, nebo se vžije do kůže gangstera. A právě možnost střílet policisty se organizaci nelíbí. Na svých stránkách vystavila petici, jejímž cílem je získat stejný počet podpisů, jako bude na památníku policistů zastřelených ve službě při jeho otevření koncem roku. Stejně tak se o hře vyjádřil i kontroverzní právník Jack Thompson, jak jsme již informovali.

Petr Kolář komentuje: Protože zakázané ovoce nejlépe chutná, jistě se najdou výrostci, kteří si 25 to life pořídí jen proto, že proti němu stojí The National Law Enforcement Officers Memorial, potažmo pak jejich rodiče. A je pak docela pravděpodobné, že se mezi nimi najde někdo, komu přeskočí a další skandál na účet her prosím. Hodně krve, zbraní a jeden závislý hráč k tomu.

Související informace (25 to life)
Platforma
: PC, PS2, Xbox
Žánr: Střílečka
Výrobce: Avalanche Software, Ritual Enetertainment
Vydavatel: Eidos (
http://www.eidosinteractive.com/)
Homepage:
http://www.25tolife.com/
Datum vydání: 17. ledna 2006

Zdroj: Gamasutra

Váš názor Další článek: Trailery - FF XII a Silent Hill film

Témata článku: , , ,