Polonahé bojovnice z Warriors of Elysia

Úchylné a podivné hry jsme si zvykli běžně spojovat s Japonskem. V tomto případě se ale nemusí stydět ani Američané, neboť titul s názvem Bikini Karate Babes 2: Warriors of Elysia zákonitě ujetý být musí. Nebo jak jinak byste označili hru, která ze všeho nejvíc připomíná Mortal Kombat, ale místo trénovaných virtuálních bojovníků budete po obrazovce prohánět prsaté hrdinky oblečené v bikinách?

VIDEO: 4610 'Warriors of Elysia - sexy bojovnice'

No dobře, to by možná až tak úchylné nebylo, ale viděli jste za posledních 10 let hru, jež by proháněla před počítačově vytvořeným pozadím reálné herce (v tomto případě spíše pornoherečky) a to celé se pokoušela prodat za 40 dolarů? My nikoliv a výše uveřejněné video ukazuje, jak profesionálně celá záležitost vypadá.

warriorsofelysia_01.jpg

Celá značka však odbyt evidentně má, což dokazuje i letmé prolistování homepage a zjištění, že zcela vyprodaný je třeba kalendář s "modelkama," které nechaly nasnímat svou podobu a pohyby. Ostatně drobná ochutnávka a nějaké screenshoty se vyskytují i pod tímto textem. Krásné ženy jsou ale asi tím jediným, co Warriors of Elysia nabízí - i přes to jí ale náleží čestné místo v galerii kuriozit. Takto ujetá hra se jen tak nevidí...

warriorsofelysia_03.jpg

warriorsofelysia_06.jpg warriorsofelysia_07.jpg
warriorsofelysia_08.jpg warriorsofelysia_09.jpg

warriorsofelysia_02.jpg
warriorsofelysia_10.jpg warriorsofelysia_11.jpg
warriorsofelysia_12.jpg warriorsofelysia_13.jpg

 

warriorsofelysia_05.jpg

 


warriorsofelysia_14.jpg warriorsofelysia_15.jpg
warriorsofelysia_16.jpg

warriorsofelysia_04.jpg

 

Zdroj: TZ

 

 

Diskuze (2) Další článek: Chystá Sony online pass kódy?

Témata článku: , , , , , , , ,