Populární survival titul Rust konečně opouští předběžný přístup

Že prý žádná survival hra neopustí předběžný přístup?

V uplynulých zhruba šesti až osmi letech se staly hitem herní scény survival tituly, což asi takřka každý pořádný hráč určitě ví. Právě jednou z vrcholných her, která tento žánr vyobrazovala byl Rust, který vstoupil na scénu 11. prosince 2013. Každý, kdo ho zkoušel hrát moc dobře ví, jaký to umí být žrout času. První rychlé vybudování základního domu co nejdále od velkých hráčských sídel, které jsou ikonou vyspělých a nebezpečných hráčů.

ss_7f24dfb4e6cac78fa4c26fd7be929c74d1a68c44.1920x1080.jpg

Nekonečný hon za získáváním surovin a když už vás to fakt chytne a hrajete do pozdních nočních hodin, tak rabování cizích obydlí, jelikož přeci jen v noci je počet online hráčů mnohem menší než přes den. Nemá cenu to tu dále moc rozvíjet, jelikož jak jsem psal, kdo to hrál, tak moc dobře ví, že kdo chce v tomto online světe něco dokázat, tak tomu musí obětovat trochu více času. Je to svět, který nikdy nespí a je pouze na vás, jestli se vydáte do boje o přežití a moc sami, nebo v partě kamarádů. 

Přesně 8. února Rust opustil brány zakletého předběžného přístupu, o kterém se říká, že z něj hlavně právě survival tituly jen málo kdy vystoupí. Jak je vidět, tak této hře se to opravdu povedlo, a co se tím tedy změnilo? Vývojáři řekli, že s vydáním hry se obecně moc věcí nemění, jelikož aktualizace s přidáváním obsahu a opravami chyb budou nadále vycházet. Aktualizace, která přichází se samotným vydáním se zaměřuje na vizuální stránku hry. 

Zmínit můžeme upravenou paletu barev, která se snaží poskytnout důslednější a soudržnější vzhled hry. Voda je o něco průhlednější a vše má tak celkově všeobecně nový kabát. Celkový obsah aktualizace si můžete prohlédnout zde. Zásadní novinkou přestupu do plné verze je zvýšení ceny hry. Z předchozích 20 euro (506 korun) byla cena navýšena na 32 euro (810 korun). Ano, není to sice úplně zanedbatelný rozdíl, ale pokud toužíte po hutné dávce boje o přežití, právě Rust je jednou z těch úplně nejlepších voleb. Pokud tedy máte dostatek času a občas hlavně nervů. Určitě nezapomeňte mrknout na video, které vám všechny novinky nové aktualizace představí. 

Váš názor Další článek: Monster Hunter World má na kontě už 6 milionů prodaných kopií

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,