PC | Akce

Pořádně krvavá pohádka

Doba pokročila a je na čase, aby se to projevilo i v pohádkách. Proto přichází studio Playlogic s unikátním projektem Fairytale Fights, jenž by se měl na trhu objevit někdy v průběhu třetího čtvrtletí příštího roku. Útokem přitom vezme nejen stolní počítače, ale rovněž věčně soupěřící konzole Playstation 3 a Xbox 360.

1.jpg2.jpg

Zatímco zběhlí angličtináře již jistě ví v čem je jádro pudla, těm ostatním prozradíme, že se prostřednictvím jmenované hry podíváte do fantaskního světa, žijícího především díky nejrůznějším pohádkovým charakterům. Na vás pak bude vybrat si jednu postavičku a vydat se na dlouhou a nebezpečnou cestou za záchranou země.

Úspěšný výsledek by přitom měly pojistit desítky nejrůznějších zbraní, které se vám v průběhu hraní dostanou do rukou, a s nimiž rychle ukončíte existenci 'konkurenčních' postaviček. Hra samotná by měla běhat na třetím Unreal enginu (i když to tak nevypadá), což všem slibuje skutečně unikátní podívanou.

3.jpg4.jpg

Aby toho nebylo málo, přislíbili tvůrci, že titul obohatí rovněž o několikero zábavných puzzlů, jenž zpomalí váš postup a donutí vás chvilku přemýšlet. Pokud je však vaše sebevědomí nahlodáváno pochybnostmi vězte, že bude možné Fairytale Fights projít s kamarádem, prostřednictvím kooperativního hraní, který vám se všemi zapeklitými úkoly jistě poradí.

Zdroj: Worthplaying

Dostupné pro: PC, X360, PS3
Žánr: Akce
Výrobce: Playlogic
Začátek prodeje: 23. října 2009
Váš názor Další článek: Duke Nukem míří na plátna kin

Témata článku: , , , ,