Posezení nad dopisy čtenářů

Jak jste si již asi všimli, na hlavní stránku jsme přidali okénko, kam můžete psát své vzkazy, dotazy, připomínky a náměty pro redakci. Děkujeme vám za vaše reakce a pevně doufáme, že našeho zpovědního okénka budete hojně využívat. Dnes přinášíme prvních pár dotazů a našich odpovědí.
Jak jste si již asi všimli, na hlavní stránku jsme přidali okénko, kam můžete psát své vzkazy, dotazy, připomínky a náměty pro redakci. Děkujeme vám za vaše reakce a pevně doufáme, že našeho zpovědního okénka budete hojně využívat. Dnes přinášíme prvních pár dotazů a našich odpovědí.

První dotaz je z naší Poradny, další příspěvky přišly už vesměs přes naše zpovědní okénko. Pokud to zákony dovolí, přetiskujeme v nezměněné formě (pouze oháčkujeme a očárkujeme).

Nevíte, kde se dají zjistit data vydání her???

Víme. U nás na Doupěti. Tyto stránky již brzy zprovozníme. Stejně jako další inovace, které pro vás chystáme. Nechejte se překvapit :-).

Hele, proč se vám na titulce nezobrazuje počet příspěvků v diskuzích?

Momentálně není programátora, který by byl schopen něco takového spáchat. Ale jakmile nějakého odlapneme, bude náprava této drobnosti jedním z jeho prvních počinů.

Přeji pěkný den, nemám rád nesmyslnej reklamní spam! Zcela otevřeně přiznám, že jsem sem šel zlákán reklamním proužkem o sexuálním životě Lary Croft a nic takového nevidím. Možná jsem slepej a pak se omlouvám. Ale v opačném případě je to nefér vůči uživatelům. Doufám, že se toto na Internetu nestane pravidlem! S pozdravem Pavel Svika

Nevíme přesně, který článek myslíte (takových článků máme plný šufle), ale mohl by to být jeden z následujících: Lara Croft jako sexysymbol, Reálné představitelky Lary Croft nebo Reálné představitelky Lary Croft II. Snad si vyberete :-).

Chybí tu recenze na hry na GameBoye

Již brzy budou.

Chcete nám něco vyřídit nebo se zeptat?

První vtipálek, vždyť stisknout tlačítko je tak snadné…

Tak tohle je DOST dobrý nápad! Konečně žádný email atd. Doupě je fajn, čtu ho denně. CEON

Nám se ten nápad taky líbí, proto na hlavní stránce ten rámeček je :-). Hlavně pište, pište dál své náměty, dotazy a připomínky, které k Doupěti máte. Na vše se zde pokusíme odpovědět.

Kde je Lara?

Jaká Lara zase? Bylo by lepší dotaz trochu blíže specifikovat :-).

Prosím o pomoc. Potřebuji radu o hře Might&Magic VI. Po přepadení mých postav nevím jak je přinutit k obraně. Nemám s tímto typem her žádné zkušenosti a proto budu vděčný za radu. Ve všech návodech se píše o tom, jak nejlépe střílet, či čarovat, ale proboha JAK SE TO DĚLÁ?

Tahle otázka není ani tak pro naše Zpovědní okénko, ale spíš pro Poradnu. Nuže, kdo ze čtenářů dokáže poradit?

Ahoj, stahuju si tři tučňáky, jen si nejsem jistý, je-li to pod mé Woknous98, neškodilo by uvést u downloadu cílový OS. Martin Vičar

Naprostá většina našich downloadů je pro Windows nebo DOS.

No to jste teda pěknej herní server, když ani nenapíšete zmínku o největší LAN akci v quake v Čechách s mezinárodní účasti… lamy.

O této akci jsme psali 6. listopadu v článku nazvaném Pro Quake Tournament Fall2k. Že by to ale byla až taková sláva ta akce… byla velká, no… a tím to končilo.

Ahoj, rád bych se zeptal, zda nevíte něco o strategické hře Sudden Strike.

Víme, v tom by problém být neměl. Napiš email.

Zdravím, nečetl jsem u vás preview na Delta Force 3. Jak je to možné???

Předpokládám, že to bude tím, že jsme o něm nepsali. Jak prosté, drahý Watsone…

Doupě je supr. Ale nějak jsem nenašel návod jak podat inzerát do aukce. Možná to bylo proto, že jsem ve škole nedával pozor... :-)) Jumper

Ono to není až tak jednoduché s těmi aukcemi – v současnosti bohužel nelze přidávat předměty odsud z Doupěte, proto doporučuji pelášit přímo na aukce – http://www.aukce.cz/.

Mohli byste ke každé recenzi psát datum, kdy u nás hra vyjde.

V tomhle směru něco chystáme. Bude to překvápko (no – a je po překvápku…).

Taky je vám sympatickej celej soundsystem z Ostravy dvoika.troika

Heh?

Co takhle inzerci? Sir Thomas

Co takhle dát si špenát? Monsieur Potvora

Zdravím, zajímalo by mě, proč na vašich stránkách nejsou skoro žádné patche??? To jste herní magazín? To by chtělo vylepšit!! Jinak celkem slušnej web.

Díky za pochvalu. Patche budou a už brzy.


To je pro dnešek zatím vše, věřím, že vám tento článek dodá odvahy a začnete více komunikovat, protože zpětná vazba na čtenáře je to nejdůležitější, co je při tvorbě média zapotřebí. Těšíme se na další setkání s vámi nad vašimi reakcemi a tak pro vás máme snad už jen poslední vzkaz – pokud očekáváte na svůj dotaz přímo odpověď, zanechte spolu se zprávou i svou emailovou adresu.
Diskuze (1) Další článek: FIFA 2001 – o rok starší, o rok zelenější

Témata článku: , ,