Posílení řad nemrtvých na screenech hororové akce Zombies

Oficiální stránka připravovaného mixu akce a survival hororu Zombies zažívá v posledních dnech nárůst screenů z této hry, kterou pro hráče připravuje francouzský tvůrčí týmu Krysalide. Na dnešních nových screenech tak můžete spatřit nové nepřátelských zombie, kterými se stali jak obyčejní obyvatelé nakaženého města, tak i příslušníci z řad policie. Hra bude balancovat někde na pomezí akční hry a adventury.

   

Jediným úkolem a cílem hlavní postavy bude vlastní přežití ve městě plném nemrtvých. V interaktivním prostředí bude moci hráč využívat různých předmětů k zablokování cest či pomocí elektřiny a plynových explozích se zbavit dotěrných nepřátel. Město neobývají pouze jen zombie a další nepřátelé (všichni jsou různě nebezpeční a mají odlišný vzhled a umělou inteligenci), ale také přeživší obyvatelé, kteří vám budou moci nabídnout své schopnosti (zdravotnické, technické, bojové a další), pokud je ubráníte proti hrozícímu nebezpečí. Aby jste nečelili tomuto nebezpečí holými pěstmi, vývojáři připravují celkový počet dvaceti zbraní (od chladných až po palné). 

   

Při soubojích se může stát, že budete nakaženi infekcí způsobující přeměnu na zombii. Pomalu se tak budete přeměňovat na toto monstrum a získáte některé její vlastnosti (větší odolnost proti kulkám, menší pohyblivost a rychlost chůze). Tento průběh se dá zvrátit nalezením potřebných ingrediencí a vytvořením léčivého séra na tuto nákazu. Celková doba se u tohoto díla vyšplhá na dvacet hodin, ve kterých navštívíte 11 levelů plných temných míst a zákoutí. Hra je vyvíjena na PC, PlayStation 2 a Xbox, přičemž plánované vydání je stanovené na 1. čtvrtletí roku 2005.

   

   

 

Související informace (Zombies):
Homepage hry: http://zombies.krysalide.fr/
Výrobce hry: Krysalide
Vydavatel hry: ?
Distribuce v ČR: ?
Předpokládané datum vydání: 1. čtvrtletí 2005

Zdroj: Homepage

Váš názor Další článek: Recenze: XIII - návyková akce v komiksovém kabátě

Témata článku: , , , ,