Poslední záběr thrilleru The Last of Us: Part 2 je hotový, kdy se dočkáme?

Hra samotná má před sebou zřejmě ještě kus práce, ale při nejmenším cut-scény už hlásí hotovo.

Konec The Last of Us: Part 2 je hotový. Tvůrci natočili finální scénu a už teď se tak někde pohybuje závěrečná sekvence, která bude uzavírat druhý díl pohlcujícího příběhu. Zatím ale nevíme, jestli jsou scény natáčené v chronologickém pořadí, takže to nemusí nutně znamenat definitivní konec natáčení. Datum vydání tak i nadále zůstává jedním velkým otazníkem. 

Na svém twitterovém účtu tuto zprávu oznámil šéf Naughty Dog Neil Druckmann. Zároveň i prozradil, že herečka Laura Bailey dokončila svoje poslední motion-capture záběry. Zatím ale nevíme, jakou roli bude Bailey mít stejně jako v případě rappera Logica a Travise Willinghama. 

The Last of Us: Part 2 nás zavede do doby pět let po příběhu prvního dílu. Devatenáctiletá Ellie bude jedinou hratelnou postavou a i když stále nevíme, kdy nás hra potěší svým vydáním, můžeme se téměř jistě spolehnout na to, že si velkolepý příběh užijeme na PS4 i PS5. Ukázka z E3 totiž byla hraná na PS4 Pro a vydání pouze pro PS4 na konci generačního cyklu by určitě bylo plýtvání potenciálem. 

Váš názor Další článek: God of War v narozeninovém motivu skrývá odkaz na druhý díl

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,