Poslouchej rádio, vyhraj mobil s foťákem a staň se Legendou!

Nejen hráči SMS hry Legendy Dračího doupěte mají možnost vyhrát mobilní telefon Siemens MC60 s vestavěným fotoaparátem! Jak se zúčastnit?

Stačí si naladit Rádio AKROPOLIS, vyslechnout si soutěžní otázku v magazínu o počítačových hrách Cheat, zjistit správnou odpověď na stránkách hry Legendy Dračího doupěte a odpovědět pomocí formuláře na herním serveru GameCenter.cz!

Druhá soutěžní otázka bude položena v dnešním Cheatu, který začíná v 18 hodin, ale pro účast v soutěži stačí odpovědět na otázku z kteréhokoliv dalšího pořadu, vysílaného během června. S každou další správně zodpovězenou otázkou se šance na výhru zvyšuje, nejlepší tedy bude odpovědět na každou z nich!

Legendou se může stát jen jeden! Ale Rádio AKROPOLIS si může naladit každý!

Více o hře Legendy Dračího doupěteTM najdete na adrese http://www.legendy.cz/
Rádio AKROPOLIS můžete naladit na http://www.radioakropolis.cz/
Novinky ze světa počítačových her najdete na http://www.gamecenter.cz/

Legendy Dračího doupěteTM je SMS hra pro všechny uživatele služeb mobilního operátora Eurotel od tvůrců klasické hry na hrdiny Dračí doupěTM. Hráč se v ní stává hrdinou, který se zlepšuje bojem s ostatními, aby se sám stal Legendou. Pokud si chceš změřit síly s ostatními hráči nebo samotnými tvůrci, neváhej a vytvoř si svou postavu!

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: Sestava česko-slovenské reprezentace na turnaji ESWC

Témata článku: , , , , , ,