Pozor na problémy s napájením u PS2

Sony upozorňuje na možné problémy s AC adptéry u některých modelů černé tenké PStwo. Adaptér se může přehřívat, v nejhorším případě i roztavit a způsobit zranění. Naštestí se jedná o pár konzolí, u kterých tento problém může nastat.

Zdroje, kterých se to týká, byly vyrobeny mezi měsíci srpen a prosinec v roce 2004 a jedná se o modely SCPH70002, 70003 a 70004. Na adrese www.ps2ac.com najdete, jak zjistit, jestli napájení vaší PS2 potřebuje vyměnit. Na stejné stránce jsou uvedeny i informace, kam zavolat pro výměnu vadného adaptéru. Informace s čísly speciální zákaznické linky naleznete též v celoplošných denících od 14.září. Výměna probíhá pochopitelně zcela zdarma. Sony doporučuje, abyste v případě zjištění problému PS2 raději nezapínali a odpojili AC adaptér ze sítě.

  

Problém není rozšířený, u jiných, než uvedených modelů se nevyskytuje. Ale pro klid duše radši vše zkontrolujte, pokud tedy vlastníte některou konzoli z uvedených modelů. Společnost Sony se omlouvá za případné nepříjemnosti.

Zdroj: TZ

Váš názor Další článek: 3D Realms - datadisk po osmi letech

Témata článku: , , ,